P1010277.JPG

P1010277.JPG

apartament SOHO

​​Location: Cambuí,  Campinas /SP

Date: 2014

Area: 60m²

 

Project and Project Management for the renovation of the Penthouse located in the Cambuí neighborhood in Campinas.

In order to improve the social area of the apartment, the existing glass cover and closure were completely replaced and their area was enlarged, considerably improving the layout of the furniture.

For a better integration of the room with the balcony, the external wooden deck was replaced and installed at a reduced height (previously it was 50cm high) and now the glass fences allow its almost complete opening, facilitating the movement between the areas.

The entire laminate floor was replaced by a vinyl pattern ensuring greater resistance, ease of cleaning and resistance to moisture.

 

Campinas, Arquiteto , Projeto , Arquitetura Campinas, Obras, Gerenciamento,

inovarq arquitetura ®