Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Villeneuve Moda Masculina

Videowall hall de entrada

Villeneuve Menswear
Shopping Iguatemi
2013 - Campinas 

Continuing the standard proposed by the network, the challenge of this project was the adequacy of the layout that included a mezzanine area. For this purpose, an exclusive customer service area was proposed, where it could be treated differently with the support of a specialized tailor.

Keeping the concepts used in the network, we seek to create a pleasant environment for the customer, with lighting focused on products, creating resources to leverage sales.

New multimedia features were added, integrated with social networks that allow customers to participate by taking a thematic photo which will be posted on the store's Facebook and also projected on the video wall on the store's facade.